Bedrijfsprofiel

KLANT incasso & debiteurenbeheer

Bedrijfsomschrijving

De bedrijfsomschrijving van KLANT incasso & debiteurenbeheer

Locatie

  • Buitenplaats 4
  • 3328LJ Dordrecht
  • Nederland

Contact

  • info@klantincasso.nl
  • 078-8432241
  • https://www.klantincasso.nl

Met meer dan 25 jaar kennis en ervaring op het gebied van incasso, debiteurenbeheer en juridische aangelegenheden zijn wij een bekwame en betrouwbare partner voor ondernemers. Wij zetten alles op alles om een vordering door heel Nederland op een correcte en snelle wijze te incasseren. De relatie van onze klant met de debiteur verliezen wij hierbij niet uit het oog. KLANT incasso & debiteurenbeheer is een incassobureau dat niet met incassocontracten werkt en brengt, als er helemaal niets geïncasseerd wordt, geen kosten in rekening aan een opdrachtgever.

Als ondernemer heb je al genoeg dingen om over na te denken en het liefst wil je de werkzaamheden doen, waaraan je plezier beleeft. KLANT incasso & debiteurenbeheer helpt vanaf het debiteurenbeheer tot en met het voeren van een procedure bij de kantonrechter.

Ondernemers adviseren wij bij het opzetten van een efficiënter debiteurenbeheer. Behalve met advisering kunnen wij helpen met het tijdelijk of structureel uitvoeren hiervan. Als een factuur ondanks het debiteurenbeheer niet betaald wordt, kunnen wij de incasso verzorgen. In dit traject maken we onder meer gebruik van huisbezoeken. Als uiteindelijk hierop ook geen betaling volgt, kunnen wij in overleg met onze klant tot gerechtelijke incasso overgaan door de debiteur te dagvaarden. Hiertoe zullen wij een gedegen advies geven of het zinvol is de gang naar de rechter te maken.

Wij voorzien ondernemers van juridisch advies en helpen hen met het opstellen of wijzigen van algemene voorwaarden om beter te worden beschermd tegen eventuele aansprakelijkheid.