Dordtse Makers Borrel!

Geplaatst op 8 oktober 2024

Op 18 oktober van 16:00 tot 19:00 is het weer tijd voor de maandelijkse vrijmibo voor freelancers, kunstenaars, makers, artiesten en geïnteresseerden, namelijk de Dordtse Makers Borrel! En jij bent welkom.

Deze keer is de borrel bij Schefferstaete, beter bekend als Den Witten Haen. Of bij Het Lab, Atelier Groenmarkt, of Geluidsstudio Bonk. Kortom, in het verzamelpand van Stichting Philadelphia, waar ze met creativiteit en vakmanschap een serieuze en soms speelse dagbesteding bieden aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Zo is de flyer deze keer gebaseerd op een ontwerp van Luca, met lasergesneden objecten die door deelnemers zijn geverfd. In het Atelier worden cadeau-artikelen met een boodschap vervaardigd uit restmaterialen. In de digitale makerspace Het Lab werken ze met 3D-printers, lasercutters en digital design. Geluidsstudio Bonk is een geluidsstudio voor muziek, podcasts en sounddesign.

De Schefferstaete is een pand waar makerschap de ruggengraat vormt voor een zinvol leven. Het is daarom een bijzondere locatie voor de Makersborrel. De borrel vindt plaats in de schitterende lunchroom van Den Witten Haen, maar de deuren van Het Lab, Geluidsstudio Bonk en Atelier Groenmarkt staan open voor een kijkje achter de schermen.

📅 Datum: Vrijdag 18 Oktober
🕓 Tijd: 16:00 – 19:00
📍 Locatie: Schefferstaete, Lunchroom Den Witten Haen, Groenmarkt 19B, Dordrecht

P.S. Voor de makers die in Dordrecht een werkruimte of atelier hebben of zoeken: De gemeente probeert inzicht te krijgen in de vraag naar en het aanbod van werkruimtes voor makers. Ze hebben “Ik maak Dordrecht” gevraagd om jullie te overtuigen om even de volgende enquête in te vullen.