Bedrijven in Dordrecht verbinden

Lokaal de krachten bundelen dat is waar WeDo voor staat. Maar ook als je op zoek bent naar nieuwe relaties of informatie over subsidies en regelingen. WeDo is het platform waarmee je je voordeel kunt doen.

Met het WeDo platform verbinden we ondernemend Dordrecht

Dordrecht heeft van oudsher een sleutelpositie in het belang van ons land. Samenwerking, daadkracht en initiatief zorgen al jaar en dag voor puur resultaat. Dordrecht is een stad van doeners en denkers, die samen zo veel meer kunnen bereiken dan alleen. Laten we samen naar die toekomst kijken, onder de strijdkreet van ‘WeDo’!

Voor al je vragen als (startende) ondernemer in Dordrecht staat het team Dordt Onderneemt van de gemeente Dordrecht voor je klaar! Klik hier voor meer informatie

Missie WeDo

Allereerst is dit platform opgezet vanuit de behoefte van ondernemers. Het draagt bij aan de online vindbaarheid van Dordtse bedrijven en is de nieuwe manier om lokaal aan te besteden, de economie te stimuleren en onderling verbinding te maken met Dordtse initiatieven en events.

Daarnaast hebben Dordrecht en wethouder economie Maarten Burggraaf ambities met betrekking tot dé MKB-vriendelijkste gemeente van Nederland. Dit platform draagt bij aan het realiseren van deze ambities.

Lees meer

Aangesloten partners

Samen verbinden we ondernemers.
Duurzaamheidsfabriek Dordrecht
Dordtse Ondernemersvereniging
Deal Drecht Cities promotie acquisitie Drechtsteden

Meer informatie