gemeenteloket_WeDo_informatie_ondernemen_Dordrecht
Kennisbank

Gemeente Loket

Welkom bij het Gemeente Loket van WeDo. Hier vind je snel alle relevante informatie om te starten met of te ondernemen in Dordrecht. Regel hier al je zaken samen met de gemeente.

Team Dordt Onderneemt

Team Dordt Onderneemt is hét team van accountmanagers bij de gemeente Dordrecht. Zij zijn er voor iedereen die wil of onderneemt in Dordrecht. WeDo is een uniek intitiatief vanuit team Dordt Onderneemt om meer samen te ondernemen.

Voor al je vragen over het vinden van de juiste bedrijfhuisvesting, het aanvragen van vergunningen, waar moet je aan denken? Zij denken met je mee. Misschien heb je een specifieke vraag over het economisch beleid van de gemeente Dordrecht, dan zijn zij de specialisten die je hierover advies kunnen geven!

Tijdens de regionale ondernemersevents bij de verenigingen of businessclubs zijn zij regelmatig aanwezig en mag je ze ook altijd aanspreken. Doe dat gerust want Dordts ondernemen, doen we samen.

Wil je eerder contact met de accountmanagers mail ze dan via dit e-mailadres dordtonderneemt@dordrecht.nl. Zij helpen je graag met ondernemen in Dordrecht. Want Dordts Ondernemen doen we samen!