Agenda

5 Elementen Lifestyle Masterclass

5 Elementen Lifestyle Masterclass

Ik ben benieuwd, wanneer jij dit leest, of jij ook die stapel hebt. Die stapel tijdschriften met lifestyle inspiraties; Flow, Happinez of de Psychologie Magazine. Of zo’n stapel boeken van Tony Crabbe, Marie Kondo en Stephen Covey. Hoeveel posts heb jij opgeslagen en inspiratiefilmpjes en hoeveel podcasts je hierover al hebt geluisterd.

We hunkeren er allemaal naar, de ene periode wat meer dan de andere. En we kunnen er ook ontzettend goed over klagen en ernaar verlangen. Want zo zijn de 5 elementen wel ontstaan. Al die jaren als trainer en coach leidden de vragen steeds naar een tekort van één van de 5 elementen: balans, rust, invloed, energie en focus. En wanneer één van de elementen als verlangen of behoefte naar voren kwam, dan volgden de anderen ook. Onlosmakelijk met elkaar verbonden, nemen ze elkaar mee in een spiraal van tekorten.

Het is toch ook frustrerend dat als je moe en leeg uit je werk komt, je geen energie meer op kan brengen voor je gezin. Dat jij je daardoor uit balans voelt en daar eigenlijk wat aan wil veranderen. Je moet daar wat mee toch? Je wil daarop jouw eigen invloed uit kunnen oefenen en lukt dat niet, dan word je onrustig. Je gaat piekeren of voelt onrust in je lijf. En ja… je kunt dus geen invloed uitoefenen want daar heb je het toch te druk voor? De waan van de dag leidt jou af van wat jij belangrijk vindt en je verliest je focus.

En natuurlijk zijn al die magazines, boeken en podcasts waardevol. Maar implementeer jij die ook echt in jouw leven? Verander jij hierdoor jouw dagelijkse gewoontes zodat je ook resultaat ervaart? Hoe heerlijk is het dan als jij hieraan een avond kunt ontsnappen om jouw aandacht te richten op dit probleem. Deze avond zit vol inspiratie, maar ook met concrete oefeningen die je gaat doen, zodat jij gaat ervaren wat voor jou werkt.

Tijdens deze avond ga jij concreet aan de slag met jouw eindresultaat en de weg ernaartoe aan de hand van de 5 elementen. Deze doelen mogen in elke context vallen, van werk tot aan jouw ideale gewicht. Deze doelen mogen ook variëren van termijn. Wil jij dit jaar nog bepaalde doelen halen of kijk jij al 3 jaar vooruit? Als jij tot de conclusie bent gekomen dat de manier waarop jij nu dingen wil veranderen, niet het gewenste resultaat geeft of niet voldoende bij jou past. Dan gun ik jou deze avond om dit verder te onderzoeken.

De eerstvolgende live Masterclass is op 23 november in Villa Augustus te Dordrecht.
De avond begint om 19:00 uur.
Je bent van harte welkom vanaf 18:45 uur.
Om 22:00 uur sluiten we de avond af.

Deze avond combineren we lifecoaching en lifestylecoaching on the spot.
Jij bepaalt jouw persoonlijke doelen voor de komende periode en hier gelijk ook acties aan te koppelen zodat jij op korte termijn al resultaten behaalt.
Om ervoor te zorgen dat jij hier ook dagelijks ruimte voor hebt, gaan we aan de slag met de 5 elementen en hoe die het fundament vormen voor jouw succes.
Het is een praktische avond waarbij jij genoeg inspiratie krijgt om met jouw belangrijkste doelen meer succes te ervaren en minder stress.
Uiteraard worden we door Villa Augustus uitstekend verzorgd met een hapje en een drankje.

Tot 1 november geldt de Early Bird prijs van €49,-
Plaatsen zijn beperkt dus wees op tijd met de aankoop van jouw ticket!

Waar

  • Oranjelaan 7
  • 3311 DH Dordrecht
  • Nederland

Contact

  • angela@2be-have.nl
  • 0642528941
  • https://5elementenlifestyle.nl/masterclass/eerstvolgende-masterclass/