Agenda

Beursvloer Dordrecht

Beursvloer Dordrecht

Op 20 november staat de 5e Beursvloer Dordrecht op de agenda. Editie 2022 was een groot succes. Nooit eerder is er tijdens Beursvloer Dordrecht zo’n grote maatschappelijke waarde bij elkaar gematcht! Anderhalf uur handelen tussen 60 bedrijven en 60 maatschappelijke organisaties leverde maar liefst 234 matches op. Samen vertegenwoordigen deze matches een waarde van bijna 300.000 euro. Nog steeds worden er matches verzilverd. Want een match is pas een match als hij is uitgevoerd.

Meerwaarde voor bedrijven

Op Beursvloer Dordrecht worden bedrijven uit Dordrecht, die iets willen betekenen voor de samenleving, werknemersvrijwilligerswerk zoeken of invulling zoeken voor hun SROI-verplichting, gekoppeld aan maatschappelijk organisaties uit Dordrecht met een hulpvraag. Beursvloer Dordrecht is een unieke mogelijkheid voor bedrijven om heel concreet invulling te geven aan de ambitie om te ondernemen met impact.

Meerwaarde voor maatschappelijke organisaties

De Beursvloer Dordrecht is een unieke kans voor stichting, verenigingen, (buurt)initiatieven om met het bedrijfsleven in contact te komen. Stel je hulpvraag en je zal verbaast zijn wat er allemaal mogelijk is als partijen een ‘klik’ hebben met elkaar. Laat deze kans niet voorbij gaan.

Handelen zonder geld

Vraag en aanbod bestaan uit expertise, materialen, faciliteiten, netwerk openstellen en helpende handen. Op de Beursvloer mag geen geld worden gevraagd of gegeven. De maatschappelijke organisatie levert op haar beurt als dank voor het aanbod van het bedrijf een creatieve, ludieke of gezellige tegenprestatie. Zo ontstaat er een samenwerking waar beide partijen baat bij hebben.

Meld je hier aan.

Afbeelding: SMBO – Beursvloer editie 2022

Waar

  • (Ames Audi Centrum) Mijlweg 33
  • 3316 BE Dordrecht
  • Nederland

Contact

  • https://beursvloerdordrecht.nl/