Agenda

Bijeenkomst bereikbaarheid van de Drechtsteden & Alblasserwaard

Bijeenkomst bereikbaarheid van de Drechtsteden & Alblasserwaard

De bereikbaarheid van de Drechtsteden en Alblasserwaard staat de komende tijd onder druk. Onderhoud aan wegen, tunnels en bruggen is nodig om in de toekomst comfortabel te kunnen reizen. De renovaties brengen hinder en mogelijke vertragingen met zich mee. U wilt natuurlijk niet voor verassingen komen te staan. Daarom is het voor bedrijven belangrijk om op de hoogte te zijn van de ontwikkelingen op dit gebied. Tevens gaan we graag met u in gesprek over wat overheden en bedrijfsleven samen kunnen doen om de hinder zoveel mogelijk te beperken.

Zuid-Holland Bereikbaar nodigt u op dinsdag 16 mei uit bij de Heren van Slydrecht om u te informeren over de projecten die komende jaren op het programma staan. Onze professionals praten u bij over de mogelijke hinder en vertellen hoe Zuid-Holland Bereikbaar bedrijven kan ondersteunen op het gebied van mobiliteit. Districtshoofd van Rijkswaterstaat, Bart Keunen, zal u informeren over de grootste onderhoudsprojecten die eraan komen. Tot slot gaat moderator Cees Vingerling in gesprek met onder andere Sjoerd Vollebregt, voorzitter Economic Development Board Drechtsteden en Herbert Tichelhoven, sectormanager Verkeer & Infra Installaties. De avond eindigt met een netwerkmoment.

Praktische informatie
Datum: Dinsdag 16 mei
Locatie: Heeren van Slydregt
Tijd: 19.30 tot 21.00 uur (netwerkmoment tot 21.45 uur)
Kosten: gratis

Waar

  • (Heeren van Slydregt) Stationsplein 8
  • 3364 AM Sliedrecht
  • Nederland

Contact

  • info@zuidhollandbereikbaar.nl
  • https://forms.zohopublic.eu/zuidhollandbereikbaar/form/AanmeldformulierwerkgeversbijeenkomstDrechtsteden/formperma/kT4djCxniJAU6sTv941zf-3hNMgylfYGHNfOwk0eDx4Bijeenkomst over de bereikbaarheid van de Drechtsteden & Alblasserwaard