Agenda

Bites & Business

Bites & Business

Bites & Business is hét netwerk voor ondernemende vrouwen. Angela en Ilse van Bites & Business Drechtsteden organiseren op meer dan 25 plaatsen in het land netwerkdiners. Ondernemende vrouwen leren nieuwe, andere ondernemers kennen. En zij kunnen handig gebruik maken van elkaars kennis, ideeën, contacten en ervaringen. Bites & Business biedt allerlei mogelijkheden om je als ondernemer te laten zien en je aanbod onder de aandacht te brengen van meer dan 3.000 vrouwen. Bites & Business organiseert ook workshops, trainingen en weekenden in binnen- en buitenland. Er is geen spreker en er zijn geen bedrijfspresentaties of pitches, waardoor onze netwerkdiners worden ervaren als zakelijke ‘me-time’. Het doel is wel om kennis en ervaringen te delen (shine, share, grow) en dit organiseren we aan de hand van de ‘enveloppenmethode’.

Angela en Ilse hebben Bites & Business Drechtsteden in september 2022 heropgestart. Als doel hebben zij om Bites & Business écht door de regio te laten gaan. Dit is erg succesvol, want ze zijn al in Zwijndrecht, Dordrecht, Papendrecht en Sliedrecht geweest! Verder zijn zij nog bezig om ook in de andere plaatsen een diner te organiseren. Ook willen ze van Bites & Business echt een ‘voor en door leden’ netwerk maken. Maar na een afwezigheid van 3 jaar heeft Bites & Business aan bekendheid verloren.

Op woensdag 15 november hebben zij weer een netwerkdiner bij restaurant Il Mercato in Papendrecht. Angela en Ilse nodigen je (of één van je vrouwelijke collega’s) van harte uit om de sfeer te komen proeven (letterlijk en figuurlijk). Hopelijk kun je daarna Bites & Business aan ondernemers aanraden ?. De details van het diner vind je hier. Ben je nieuwsgierig, maar kun je volgende week niet? De agenda is op de vestigingspagina van Bites & Business te vinden.

Meld je hier aan!

Waar

  • Markt 171
  • 3351 PA Papendrecht
  • Nederland

Contact

  • drechtsteden@bitesenbusiness.nl
  • 0642528941
  • www.bitesenbusiness.nl