Agenda

Inspiratiesessie: KVK Start Events

Inspiratiesessie: KVK Start Events

Ben je net gestart als ondernemer? Of denk je erover om voor jezelf te beginnen? Dan heb je ongetwijfeld nog veel vragen. Kom verder met het juiste advies en praktische informatie. Laat je inspireren tijdens de KVK Start Events en pak een voorsprong met jouw bedrijf.

Meld je aan en krijg gratis toegang tot alle start events van KVK. Het eerstvolgende event is op 8 september en vindt online plaats. Je ontvangt automatisch een seintje wanneer het volgende event gaat plaatsvinden.

Over de KVK Start Events

Gedurende het jaar organiseren we diverse (online) start events. Vol praktische tips, een flinke dosis inspiratie en de mogelijkheid om in contact te komen met andere ondernemers. Het eerstvolgende event is op 8 september en vindt online plaats.

KVK Start Event | 8 september 2022 | Online ondernemen

Bij online ondernemen komt meer kijken dan je denkt. Het gaat niet alleen over verkopen via een webshop, maar ook over privacy, veilig betalen, klantbeleving en zichtbaarheid. Ook krijg je te maken met specifieke wet- en regelgeving waar je in eerste instantie misschien niet bij stilstaat. Wij gaan je hier tijdens het event van 8 september alles over vertellen.

Meld je hier gratis aan.

Waar

  • Online -
  • - -

Contact

  • https://www.kvk.nl/evenementen/505472/