Agenda

Kijkje in de keuken: Pretore

Kijkje in de keuken: Pretore

Kijkje in de keuken is een ochtend vol inspiratie, ruimte voor vragen en dialoog met de directeur en medewerkers over een bijzondere manier van werken waarbij het varen van een eigen koers, inclusief ondernemerschap en duurzame samenwerkingen centraal staan. Dit keer nemen we een kijkje in de keuken van; Pretore.

Wat is Pretore?
Pretore is een jong en dynamisch bedrijf dat sinds twee jaar gevestigd is in Dordrecht. Met een grote passie voor innovatie in techniek en IT, maar ook met net zoveel toewijding en hart voor de mensen. Software en techniek komen samen bij Pretore waardoor in kleine oplagen heel secuur en uniek geprint kan worden, waar dat voorheen alleen met drukken kon. Het is fascinerend om de 25 kilometer lange rollen van 40 grams papier door hun geavanceerde apparatuur te zien gaan, transformerend tot bijbels en wetboeken. Boeken met 2.500 pagina’s zijn meer regel dan uitzondering. Innovatie gebeurt hier waar je bij staat!

Deze toewijding voor producten is er ook voor mensen. Het bedrijf heeft een duidelijke wens om werkplek te bieden en te creëren voor mensen die goed zijn in handmatige taken. Met de juiste begeleiding kunnen zij hun talenten optimaal benutten en verder ontwikkelen. We nodigen je van harte uit om deze innovatie en toewijding zelf te komen ervaren bij Pretore.

Wanneer en waar?
Datum: Vrijdag 21 juni
Tijd: Van 08:30 – 10:00 uur
Locatie: Pretore, Calandstraat 7, Dordrecht

Waar

  • Calandstraat 7
  • 3316 EA Dordrecht

Contact

  • info@stichtingmbodordrecht.nl
  • https://stichtingmbodordrecht.nl/