Agenda

Lancering Rebranding Open Coffee Drechtsteden

Lancering Rebranding Open Coffee Drechtsteden

Open Coffee Drechtsteden is al jaren een begrip in de regio. Op 7 september presenteert Open Coffee Drechtsteden tijdens de opening van het nieuwe seizoen haar nieuwe huisstijl, website en hun jaarprogramma.

Trots
Als bestuur van Open Coffee Drechtsteden zijn zij ontzettend trots om als enige Open Coffee van Hardinxveld tot aan Rotterdam te zijn, die is blijven staan in de tijd van COVID. Door hun samenwerking met sponsoren konden zij op hoge kwaliteit online doorgaan en wanneer dat mogelijk was, dit ook combineren met een aantal live aanwezige ondernemers. Dankbaar voor hun harde kern aan vaste bezoekers die hun creativiteit hierin waarderen. Deze harde kern zorgt ook voor nieuwe gezichten en hebben zich getoond als echte ambassadeurs van elkaar.

Anders
Dit ambassadeurschap is een kernwaarde voor Open Coffee waardoor zij enigszins afwijken van het standaard speeddate concept. Elke bijeenkomst is er ruimte voor een aantal pitches, een bedrijfspresentatie en een workshop. Verder wordt het gesprek tussen de ondernemers geïnspireerd door een opdracht vanuit de organisatie. Zo leer je niet alleen het bedrijf of de producten/diensten kennen, maar ook de ondernemer achter het bedrijf en zijn visie. Langdurige en waardevolle relaties worden op deze wijze tot stand gebracht, die zij ook ervaren met onze sponsoren.

Lancering
Op 7 september in Cultureel Centrum Cascade Hendrik-Ido-Ambacht zal het nieuwe seizoen geopend worden en wordt Open Coffee Drechtsteden haar nieuwe jasje gepresenteerd. Er is de afgelopen maanden keihard gewerkt door het bestuur en de sponsoren om een nieuwe uitstraling te geven aan hun Open Coffee en hun communicatie. Samen met jou en jouw zakelijk netwerk zijn jullie van harte uitgenodigd om deze lancering met hun te vieren. Medio augustus kan je je aanmelden hiervoor via de website.

Afbeelding: Fotostudio Hol

Waar

  • Hoge Kade 50
  • 3341 BE Hendrik-Ido-Ambacht
  • Nederland

Contact

  • info@opencoffeedrechtsteden.nl
  • 0642528941
  • https://opencoffeedrechtsteden.nl/