Agenda

MKB-event: Cybercrimecongres

MKB-event: Cybercrimecongres

Digitalisering biedt enorm veel kansen. Helaas maken criminelen hier ook vaak gebruik van. Steeds meer ondernemers zijn de dupe van criminelen die op slinkse wijze geld afhandig maken, digitaal inbreken of systemen blokkeren. Het meeste geld wordt afhandig gemaakt van ondernemers, omdat zij vaak onvoldoende maatregelen hebben genomen. Ook in de regio Drechtsteden stijgen de cijfers helaas. De kans dat dit u een keer gebeurt als ondernemer is één op vijf!

Op dinsdag 29 november 2022 in de avond organiseren we vanuit de Drechtsteden in het Postillion Hotel te Dordrecht een gratis Cybercrimecongres. Doel is om u beter online te beveiligen en meer slachtoffers te voorkomen.

De dagvoorzitter is Tv-presentator en journalist Kees van der Spek. Daarnaast spreekt een ethisch hacker, een lokale ondernemer die zijn bedrijf verloor aan een hack, de politie en wethouder Maarten Burggraaf. Met een discussiepanel is er voldoende ruimte om vragen te stellen. Onder het genot van een borrel is er tenslotte gelegenheid om te netwerken.

Meld je hier aan en bekijk het volledige programma.

Waar

  • Rijksstraatweg 30
  • 3316 EH Dordrecht

Contact

  • http://www.bettersafethansorry.nu/