Agenda

Op regionaal niveau netwerken

Op regionaal niveau netwerken

Op dinsdag 11 april organiseert de Federatie (9 ondernemersverenigingen in de Drechtsteden) weer de jaarlijkse bijeenkomst voor alle leden van deze verenigingen, wederom in samenwerking met Smart Delta Drechtsteden. Hierdoor zijn ook de lokale bestuurders en ambtenaren aanwezig.

Het centrale thema? “Doorpakken!”. Want bij zowel de ondernemersverenigingen als bij de lokale overheden wordt inmiddels flink doorgepakt wat betreft hun activiteiten. Na het welkom door Karen van Namen (voorzitter OKA, zij speelt een thuiswedstrijd!) word je onder leiding van spreekstalmeester Erik van Noordenne in rap tempo meegenomen in een Tour d’ Horizon over de actuele ontwikkelingen.

Aanmelden voor deze bijeenkomst is verplicht. Bij je aanmelding dien je aan te geven namens welke ondernemersvereniging (of namens Smart Delta Drechtsteden) je jezelf aanmeldt. Op 11 april dien je bij binnenkomst je te melden bij de desk van jouw organisatie voor overhandiging van de deelnamebadge. Aanmelden kan via het formulier.

Waar

  • (Theater Landvast) Haven 4
  • 2951 GC Alblasserdam

Contact

  • https://federatieov.nl/