Agenda

Open Coffee Drechtsteden

Open Coffee Drechtsteden

Open Coffee Drechtsteden is een laagdrempelige, informele en ‘open’ netwerkbijeenkomst.
Een platform waar je welkom bent zonder lidmaatschap of entreegeld. Kennisdelen vinden wij belangrijk.

De Open Coffee Drechtsteden van 4 januari 2024 wordt een onvergetelijk creatieve editie met cadeautjes om feestelijk het nieuwe jaar in te gaan!
Om elkaar nog beter te leren kennen en ervoor te zorgen dat wij als ondernemers niet alleen voor elkaar wat kunnen betekenen maar ook voor onze netwerken, hebben we een feestelijke actie!

Wij roepen jullie op om één cadeau weg te geven? Dit cadeau is één van je producten of een sample van één van jouw producten. Lever jij diensten? Dan kun jij een dienst, een proefsessie, workshop of wat dan ook weggeven. Laat een mede-ondernemer genieten van jouw bedrijf en wat jij te bieden hebt!

Over jouw bedrijf en jouw cadeau mag je 2 minuten pitchen.
Na alle pitches gaan we de cadeaus verloten. Elke ondernemer gaat met een cadeau naar huis!

Voor de enthousiaste ondernemers die graag delen, is het ook leuk dat je maximaal 3 troostprijzen weg mag geven. Je kunt hierbij denken aan een kortingsbon, een proefmonster e.d. Dit is niet verplicht. Deze troostprijzen mag je ook meenemen in jouw pitch natuurlijk.

Tip: al deze cadeaus plaatsen we feestelijk op een cadeau tafel. Pak je het een beetje leuk in? Dat mag best met een knipoog ? Wij hopen op een mooie cadeau tafel in het nieuwe jaar!

N.B. Ben jij actief in dezelfde branche als één van de sponsoren of bestuur? Neem dan contact met ze op en overleg even over jouw cadeau. Zo krijgen we een gevarieerde tafel en kunnen elkaar versterken als ondernemers.

Zien we jullie ook op 4 januari van 08:30 – 11:00 uur?

Waar

  • Hoge Kade 50
  • 3341BE Hendrik-Ido-Ambacht

Contact

  • info@opencoffeedrechtsteden.nl
  • 0642528941
  • https://opencoffeedrechtsteden.nl/