Agenda

PR & BRANDING Workshop

PR & BRANDING Workshop

Alles start met een verhaal. Tijdens de workshop “(Personal) Branding, marketingstrategie & PR” gaan we in 1 dag door het Van Sluijsdam Brandingstraject.

We starten met het (her)ontdekken van jouw verhaal, jouw identiteit en daarna gaan we daar merkwaarden & unieke inzichten aanhangen. In de middag vertalen we jouw merkidentiteit naar content en een marketingstrategie. Ook gaan we aan de slag om jou in de media te krijgen en krijg je tips & tricks over social media.

Om ervoor te zorgen dat het niet bij 1 workshop blijft en je echt aan de slag gaat met alle ideeën en inspiratie, krijg je na de workshop een 1-op-1 sessie t.w.v. € 100,00 en een maand lang een accountability partner. Zo heb jij een stok achter de deur én heb je nog een keer de gelegenheid om al jouw vragen te stellen.

Wat kun je verwachten na een dag vol focus en begeleiding?
Jouw verhaal helder op papier, zodat je jouw unieke boodschap krachtig kunt overbrengen.
Een Content Blueprint die je helpt bij het creëren van consistente en betekenisvolle content, zodat je nooit meer verdwaalt in het contentlandschap.
Diepgaand inzicht in jouw merkwaarden, contentmogelijkheden en doelgroep
Een professionele profielfoto voor je socials en andere communicatiekanalen, plus twee extra foto’s door de getalenteerde Danielle Vliegthart.
Een strategie om jezelf, je bedrijf of je product zichtbaar te maken bij jouw doelgroep, zodat je de juiste connecties en kansen aantrekt. Oftewel; jouw marketingstrategie!
Een how to om jouw producten of jezelf in de schijnwerpers van LINDA magazine te krijgen. Wie weet wat de toekomst brengt?
Tips & Tricks om Instagram, Pinterest & LinkedIn in te zetten voor jou en jouw business.
Een arsenaal aan tools waarmee je direct aan de slag kan gaan met jouw marketing & PR.
Een 1-op-1 sessie met Amber van Sluijsdam (brandingsexpert) t.w.v. € 100,-
Een maand lang een accountability partner zodat het niet bij alleen de workshop blijft. t.w.v. € 250,-.

Waar

  • Steegoversloot 56
  • 3311PP Dordrecht

Contact

  • amber@vansluijsdam.com
  • 0614776180