Agenda

SCALE Innovation Award

SCALE Innovation Award

Met veel enthousiasme kondigen we een nieuw initiatief aan: de Scale Innovation Award. Innovatie in de regio een podium geven én stimuleren; dat is waar Award voor staat. Het is dé kans voor innovatieve bedrijven en organisaties uit de regio (Drechtsteden, Hoeksche Waard en Molenlanden) om zichzelf presenteren!

De Award wordt uitgereikt voor vier categorieën: Industrie 4.0 (Smart Industry), Verduurzaming & voortbewegen, Zorg en Human Capital. Naast het verkozen kunnen worden tot beste innovatieve dienst of product in de regio, levert het winnen én meedoen vooral ook publiciteit, kennis en netwerk op. Wie wordt de winnaar van dit jaar?

De organisatie van de Scale Innovation Award is in handen van Smart Campus Leerpark (Scale). Smart Campus Leerpark is dé hotspot voor toegepaste technologische innovatie. De allereerste campus die digitale- en fysieke innovatie écht weet te verbinden. Waar wereldspelers samenwerken met het MKB, scale-ups en kennisinstellingen aan de producten van morgen.

Innovatie stimuleren
De uitreiking van de Scale Innovation Award is het eerste evenement van Scale en vindt plaats in de Duurzaamheidsfabriek in Dordrecht. Met de award willen we een podium bieden aan innovatieve ontwikkelingen in de regio en daarmee verdere innovatie stimuleren. Dat kunnen we niet alleen: verschillende organisaties uit het onderwijs, bedrijfsleven en overheid, de zogenaamde triple helix, hierbij betrekken is één van de uitgangspunten van campus en dus ook voor deze award!

De feestelijke uitreiking van de Scale Innovation Award 2023 vindt plaats op maandagavond 13 maart 2023 in de Duurzaamheidsfabriek in Dordrecht. Schrijf je hier in (dit kan t/m 31 januari 2023).

Waar

  • (Duurzaamheidsfabriek) Leerparkpromenade 50
  • 3312 KW Dordrecht
  • Nederland

Contact

  • info@duurzaamheidsfabriek.nl
  • 06 – 39 26 89 51
  • https://www.scale-innovationaward.nl/