Agenda

Sterk in je Werk

Sterk in je Werk

Je bent tussen de 26 en 55 jaar en je vindt je werk leuk, je weet wat je kunt, maar beseft ook dat je je moet blijven ontwikkelen. Misschien sta je op een kruispunt of wil je een volgende stap zetten, maar weet je nog niet hoe? Tijdens deze inspirerende online workshop ga je aan de slag met de volgende stap die jíj wil zetten. Wat heb jíj nodig om je doel te bereiken? Deze workshop is voor bedrijven ook als incompany variant beschikbaar. Dit kan bij jou in het bedrijf of online.

Niet twee uur lang kijken, maar juist interactief bezig zijn met collega’s uit de branche. Je kunt de workshop op een laptop aan je eigen keukentafel volgen, waarbij je alleen een internetverbinding nodig hebt. Alle materialen die je nodig hebt, krijg je van tevoren per post thuis gestuurd. Mocht je weinig/geen ervaring hebben met online workshops dan is er support voorhanden om je -indien nodig- op weg te helpen.

Deze online workshops Sterk in je Werk zijn er speciaal voor vakmensen van 26 tot 55 jaar. Wil je leuk werk hebben en houden? Groeien in je vakmanschap? De juiste keuzes maken? Tijdens deze inspirerende online workshop ga je aan de slag met jouw werkplezier en vakmanschap. Bij elke Sterk in je Werk bijeenkomst is een ontwikkelcoach aanwezig met wie je kunt kennismaken. Ook kun je je opgeven voor maar liefst 2 ontwikkelgesprekken.

Meld je hier aan. Let op! Vol = vol

Afbeelding: Baas Over Je Eigen Toekomst

Waar

  • Online

Contact

  • projectondersteuning@wij-techniek.nl
  • https://www.wij-techniek.nl/mijn-volgende-stap/sterk-in-je-werk-agenda/sterk-in-je-werk-online/