Agenda

Workshop Cybersecurity

Workshop Cybersecurity

Cybercriminaliteit is groeiend. Er wordt wel gezegd dat er meer geld in Cybercrime omgaat dan in de drugshandel! Of je nu in een groot of klein bedrijf werkt of dat het over je privé data gaat, het beschermen van je data is voor iedereen belangrijk. Ben je betrokken bij informatiebeveiliging of wil je hier gewoon meer van weten dan ben je van harte welkom bij de gratis Workshop Cybersecurity in het i_lab in Gorinchem. Het maakt niet uit of je nu een technische, bedrijfskundige of onderwijskundige achtergrond hebt.

Inhoud van de workshop
De workshop bestaat uit 2 delen:

Deel 1: Interactieve sessie
Ransomware, datalekken, identiteitsfraude, elke dag nieuwe organisaties die gehackt zijn… Wil jij ook alles weten van hacken, cybercrime en hoe je jezelf en je organisatie daartegen beveiligt? Cybersecurity professional Tom de Haan neemt je tijdens een interactieve sessie mee langs de uitdagingen die er zijn om je organisatie te beveiligen en laat je kennismaken met nieuwe innovaties.

Tom heeft ruime ervaring binnen de overheid en de financiële sector. Tijdens zijn presentatie combineert hij live demonstraties met zijn ervaringen als professional en als (gast)docent van verschillende hogescholen en universiteiten.

Deel 2: interactieve paneldiscussie
Tijdens deze sessie gaan we met elkaar en met een panel van experts uit het bedrijfsleven in gesprek. Deze sessie wordt begeleid door Pieter Kroon (HBO Drechtsteden/Cyber Netwerk Drechtsteden). Aan de hand van vragen en stellingen zullen diverse cybersecurity onderwerpen aan de orde komen. Uiteraard krijg je als deelnemer hierbij zelf ook volop de gelegenheid om vragen voor te leggen aan het panel, dat bestaat uit:

 • Jan van Wijgerden
  directeur Tredion BV, Gorinchem
 • Tom de Haan
  security expert Bewust.it
 • Edy Hoogendam
  advocaat bij DHC Advocaten, Gorinchem

Locatie
I_lab, Mollenburgseweg 82 in Gorinchem

Tijd
15.00-18.00 uur

Waar

 • Mollenburgseweg 82
 • 4205 NB Gorinchem
 • Nederland

Contact

 • info@duurzaamheidsfabriek.nl
 • https://www.duurzaamheidsfabriek.nl/agenda/workshop-cybersecurity/