Agenda

Zorgtalent: Inspiratieavond Verzorgende IG in 1,5 jaar

Zorgtalent: Inspiratieavond Verzorgende IG in 1,5 jaar

Ben jij tussen de 21 en 65 jaar en sta jij te popelen om het roer om te gooien? Wil je een overstap maken naar de ouderenzorg, maar hik je aan tegen drie jaar terug naar de schoolbanken? Meld je dan aan bij zorgtalent! 

Aan de slag als zorgtalent

Kom op woensdag 11 januari van 19.00 tot 20.30 naar Het Parkhuis in Dordrecht voor een inspiratieavond om in 1,5 jaar je Verzorgende IG-diploma te halen. Tijdens deze bijeenkomst krijg je meer informatie over het opleidingstraject, hoor je meer over alle ins en outs en kan jij al je vragen kwijt over jouw specifieke situatie!

Snel beginnen in de zorg

Jij kunt het verschil maken in iemands dag. Door bijvoorbeeld een lach te toveren op het gezicht van een bewoner met een grapje, door een luisterend oor te bieden, te helpen met opstaan, aankleden en eten of drinken, of nagels te lakken. Zorgtalent zorgt dat zij-instromers versneld worden opgeleid voor werk in de sector zorg en welzijn in de regio Zuid-Holland-Zuid. Je krijgt een gratis opleiding en gaat tegelijkertijd betaald aan de slag bij een van de zorgorganisaties in de regio. Kies uit het mbo-certificaat Verzorgende Basis (4 maanden) of het versnelde mbo-niveau-3-traject Verzorgende IG (1,5 jaar). Zo maak jij razendsnel het verschil!

Uniek maar pittig traject

Werken en leren tegelijk kan behoorlijk intensief zijn, zeker als je dit moet combineren met een druk gezinsleven of bijvoorbeeld mantelzorg voor familieleden. Je zult soms het idee hebben dat je alle ballen hoog moet houden en dat is een pittige opgave. Maar je krijgt er ook veel energie van. Nieuwe dingen leren, de dankbaarheid van de mensen die je helpt of verzorgt en goede begeleiding: je krijgt er veel voor terug. Tot slot zijn er veel doorgroeimogelijkheden en kan je je met de juiste training of opleiding verder specialiseren in de richting die jou het meest aanspreekt.

Laat je inspireren

Spreekt het je aan om zorgtalent te worden? Dan wil je natuurlijk weten wat dat echt voor jou gaat betekenen in de praktijk. Daarom zijn er regelmatig inspiratiebijeenkomsten in de regio. Er zijn aparte bijeenkomsten voor het traject van vier maanden en die van anderhalf jaar.

Alle data op een rij

Inspiratieavonden diploma in 1,5 jaar:
* Woensdag 11 januari bij Het Parkhuis in Dordrecht (19:00 – 20:30 uur)
* Dinsdag 17 januari bij Rivas in Gorinchem
* Vrijdag 27 januari bij ROC Da Vinci College in Dordrecht

Schrijf je hier in.

 

Waar

  • (Het Parkhuis) Haaswijkweg Oost 69-a
  • 3319 GB Dordrecht
  • Nederland

Contact

  • https://baasoverjeeigentoekomst.nl/event/zorgtalent-inspiratieavond-verzorgende-ig-in-15-jaar-2023-01-11/