Bedrijfsprofiel

ADKEON B.V.

Bedrijfsomschrijving

De bedrijfsomschrijving van ADKEON B.V.

Locatie

  • Aventurijn 246
  • 3316LB Dordrecht
  • Nederland

Contact

  • algemeen@adkeon.nl
  • 078-2032607
  • https://www.adkeon.nl

ADKEON is een onafhankelijk milieu adviesbureau voor het uitvoeren van partijkeuringen, (water)bodem onderzoek en bodemsaneringen. Ook kunnen wij samen met partnerbedrijven volledige ontzorging van vergunningverlening tot en met alle benodigde onderzoeken voor u verzorgen.

Door onze kleine omvang van gespecialiceerde collega’s kunnen wij snel en kordaat allerhande onderzoeken oppakken. Geen lange planningen, maar ook zo kort als mogelijk handelen wij in de processen, door overal kort op te zitten.

Partijkeuring / AP04 onderzoek
Wij keuren zowel grond als bouwstoffen volgens de vigerende normen en protocollen. Dit doen we zowel in Nederland als in België. tevens kunnen wij adviseren (of indicatief onderzoeken) voor procescertificaten BRL9335 en BRL7500 of productspecifieke processen.

Bodemonderzoek
Ten behoeve van aan- of verkoop van locaties, voor vergunningsaanvragen of ten behoeve veiligheidsbepaling kunnen wij voor u een verkennend- nul/eind, oriënterend- of nader (water)bodemonderzoek uitvoeren. Aan de hand van uw wensen of behoeften verzorgen wij een zo compleet mogelijke onderzoek.

Saneren van verontreinigde grond
Dient er in verontreinigde grond gegraven te worden óf moet juist de verontreiniging gesaneerd worden, kunnen wij ook hierin u voorzien in het begeleiden óf het volledig ontzorgen van het saneringsproces.