Bedrijfsprofiel

Coffeelicious Bakery

Bedrijfsomschrijving

De bedrijfsomschrijving van Coffeelicious Bakery

Locatie

  • Wijnstraat 182
  • 3311BZ Dordrecht
  • Nederland

Contact

  • reserveren@coffeelicious.nl
  • https://www.coffeeliciousbakery.com

Het verhaal van Nederlands meest authentieke familie bakkerij begon in 2012. Vanuit onze breakfast en lunchroom, in een keuken van 1m2, bakte de Ierse Chef Joan dag en nacht haar taartjes voor heel Dordrecht en omstreken. De positieve tam tam was niet te stoppen en al snel werd het tijd voor een eigen bakkerij.

Eind 2019 opende Chef Joan haar pink bakery. Vanuit hier wordt inmiddels heel Nederland voorzien van de lekkerste cookies en bars. De originele breakfast en lunchroom is in 2021 geheel gerenoveerd tot een pareltje en voorzien van een groot terras aan de Wijnstraat. Hier worden dagelijks velen erg gelukkig gemaakt met de aller lekkerste ontbijt-lunch gerechten. Ook worden hier de eigen baksels vanuit de bakery verkocht aan de locals en toeristen.

Sommige dingen veranderen gelukkig niet, zoals onze missie: wij willen iedereen elk moment bijzonder kan maken dankzij Coffeelicious. Dat is met de komst van onze eigen bakmixen nu nog makkelijker te realiseren. De bakmixen zijn o.a. in de Albert Heijn te koop.