Bedrijfsprofiel

De Ruiter Catering

Bedrijfsomschrijving

De bedrijfsomschrijving van De Ruiter Catering

Locatie

  • Laan der Verenigde Naties 299
  • 3318LA Dordrecht
  • Nederland

Contact

  • info@deruitercatering.nl
  • 078 631 0810
  • https://www.deruitercatering.nl

Van culinair tot live-muziek: altijd net even wat extra
Of u nou voor het eerst met ons kennismaakt of al twintig jaar vaste klant bent: wij doen er alles aan om uw verwachtingen te overtreffen. Deze gedachte lag ook aan de basis toen wij startte met creatieve concepten. Wij verzorgen niet langer alleen het culinaire deel van een event, maar bedenken een creatief en eigentijds concept.

Van organisatie en inrichting tot live-muziek en entertainment. Ook hier geldt dat wij gasten iets willen aanbieden wat aansluit op hun wensen, maar ze nog nooit eerder hebben meegemaakt. Met als resultaat een blijvende, fijne herinnering. Kortom, bij ons krijgt u meer voor minder.

Ondernemen is ook teruggeven
Wij zien ondernemen als meer dan ‘enkel’ producten en diensten verlenen. Op onze eigen, bescheiden manier dragen wij een steentje bij aan een betere wereld en maatschappij. Dat begint bij onze producten, die van de allerhoogste kwaliteit zijn. Maar wij zijn ook duurzaam in onze manier van werken.

Duurzaam en energiebewust
Overal in ons pand waar niet wordt gewerkt, is het licht uit. In de keuken staan kachels en apparaten alleen aan wanneer dat écht nodig is en ook de afvalverwerking gebeurt duurzaam door alles zoveel mogelijk te scheiden en te kiezen voor afval dermate te scheiden dat het 100% gerecycled kan worden. Daarnaast bezorgen wij met auto’s die worden gekoeld met zonne-energie en werken wij overal waar mogelijk energiezuinig, milieuvriendelijk en ecologisch. Alle beetjes helpen ten slotte.