Bedrijfsprofiel

Finn's Eten en Drinken

Bedrijfsomschrijving

De bedrijfsomschrijving van Finn's Eten en Drinken

Locatie

  • Blauwpoortsplein 13
  • 3311AC Dordrecht
  • Nederland

Contact

  • info@finnsetenendrinken.nl
  • 078-7370171
  • https://www.finnsetenendrinken.nl

Finn’s is dé plek in het historische havengebied waar je terecht kunt voor een heerlijk diner, maar ook voor een lekkere kop koffie of een borrel op het terras. Onze gasten laten genieten van heerlijk eten en drinken op een prachtige plek in Dordrecht. Dat is ons doel.

We zoeken graag de samenwerking in Dordrecht op. Zo komen de heerlijke wijnen bij Boonstoppel Wijnen vandaan. Groentenboer In de Bogaard staat garant voor verse producten uit de regio die wij gebruiken voor onze gerechten.

We proberen zo duurzaam mogelijk te zijn. Tijdens evenementen worden herbruikbare bekers gebruikt. Onze rietjes zijn biologisch afbreekbaar en op ons koffiedik worden oesterzwammen en andere groenten gekweekt. Voor iedere geschonken liter bier van Bird Brewery wordt door hen een boom geplant. Ook met de inkoop van vis, vlees en groenten letten we op duurzaamheid.

We werken regelmatig samen met Stichting Philadelphia Zorg om leerlingen van Den Witten Haen kennis te laten maken met de reguliere horeca. Daarnaast zijn er een leerwerkbedrijf voor diverse regionale opleidingsinstituten zodat leerlingen ervaring kunnen opdoen in het horecavak.

We werken samen met Quiet Drechtsteden, een organisatie die lawaai maakt voor mensen die in stille armoede leven. Zo kunnen Quiet-members bij ons genieten van een lunch en kinderen hun verjaardagsfeestje vieren. Tijdens de lockdown hebben we diverse succesvolle inzamelingsacties voor Quiet georganiseerd.