Bedrijfsprofiel

Glass and More

Bedrijfsomschrijving

De bedrijfsomschrijving van Glass and More

Locatie

  • Steegoversloot 25
  • 3311 PM Dordrecht
  • Nederland

Contact

  • glassandmore.design@gmail.com
  • 0619863185
  • https://www.glassandmore.eu

Maak herinneringen draagbaar… Dat kan met Hemeltranen en knuffelglas bij Glass and More.

Ik ben Esther en ik ontwerp unieke herinneringsieraden om het verlies van jouw dierbare tastbaar en draagbaar te maken. Na het overlijden van mijn ouders zocht ik naar een sieraad om hen altijd bij mij te dragen, maar ik kon niks vinden dat te betalen was of bij mij paste. Dus ben ik zelf aan de slag gegaan en met resultaat. Glas is vormbaar, geeft kleur en is op de huid te dragen. Zo zijn Hemeltranen en knuffelglas ontstaan. Vanaf € 26,- kun je al bij mij terecht.

Niet alleen voor herinneringsglas maar ook voor dagelijkse sieraden of ingelijst glas kun je bij Glass and More terecht. Neem een kijkje in de etalage of in de webshop. Het merendeel van de verkopen zijn in opdracht gemaakt.

Er zijn meer mogelijkheden om herinneringssieraden te vervaardigen, met as, haar of het handschrift van jouw dierbare erin verwerkt. Ook als je zelf iets speciaals wilt laten vatten in epoxy is dat mogelijk, niks is te gek.
Wil je met mij samen een ontwerp maken? Dat kan ook, door de corona kunnen we online overleggen of je kunt online een sieraad uitkiezen, ik geef je graag een rondleiding in het winkelgedeelte van mijn atelier.

Wil je meer weten, neem dan contact mij op. Ik maak heel graag voor jou het sieraad dat jouw kracht geeft in een moeilijke tijd.