Bedrijfsprofiel

Patina Architecten

Bedrijfsomschrijving

De bedrijfsomschrijving van Patina Architecten

Locatie

  • Twintighoevenweg 51
  • 3312LV Dordrecht
  • Nederland

Contact

  • info@PatinaArchitecten.com
  • 0629258637
  • https://www.patinaArchitecten.com

Patina Architecten werkt met de kennis en kunde van vandaag en morgen. Hierdoor zijn wij in staat om al in een vroege fase in het traject te verkennen, formuleren, verbeelden en daarmee inzichtelijk te maken wat de wensen van de opdrachtgever zijn.

Aandacht en zorgvuldigheid gedurende het ontwerpproces en bouwproces is van belang om te kunnen komen tot een duurzaam en kwalitatief ontwerp waarin de wensen van de opdrachtgever zijn gewaarborgd. Patina Architecten begeleidt de opdrachtgevers van niets tot iets. Hierbij bieden wij als architecten structuur voor de opdrachtgever en zijn wij de sparringpartner tussen denken en handelen. Op deze manier zijn wij in staat zorg te dragen dat de wensen van de opdrachtgever gewaarborgd blijven gedurende het gehele traject.

Wij werken samen met verschillende opdrachtgevers, voorafgaande aan een opdracht inventariseert Patina Architecten hoe wij onze opdrachtgevers het beste kunnen ondersteunen en begeleiden. Professionals binnen het vakgebied zoals ontwikkelaars, gemeentes en corporaties hebben uiteraard minder en of een anderen vorm van begeleiding nodig dan een particulier, CPO of coöperatie.

Het zelfde geld voor het soort ontwerpopgave en context. Gaat het om een aanbouw, verbouw, transformatie, herbestemming, monument of nieuwbouw? Een interieur, woning, vakantiehuis, appartementencomplex of een stedenbouw? Elke opdracht is uniek en vraagt een eigen aanpak, wij ontwerpen van stoel tot stad.

We zijn betrokken en voelen ons verantwoordelijk voor het uiteindelijke resultaat. Daarom begeleiden wij onze opdrachtgevers van niets tot iets. Op deze manier zijn wij in staat zorg te dragen dat de wensen en ambities van de opdrachtgever gewaarborgd blijven gedurende het gehele traject van ontwerpproces, bouwaanvraag, bouwvoorbereiding, prijs en contractvorming, uitvoering en oplevering.

Samenwerken zit in ons DNA, als bedrijf kan je niet altijd alle kennis en kunde in huis hebben. Als een spin in het web hebben we verschillende specifieke samenwerkingspartners om ons heen. Wij brengen alle kennis en kunde samen en managen dit gedurende het gehele proces.

Patina Architecten is lid van de BNA, Branchvereniging Nederlandse Architectenbureaus en hanteert daarbij de BNA-gedragscode verantwoordelijkheid, integriteit & professionaliteit. Op deze werkzaamheden is de DNR 2011 van toepassing, waarin de rechtsverhouding tussen opdrachtgever en architect wordt omschreven.