Bedrijfsprofiel

Gym Dordrecht

Bedrijfsomschrijving

De bedrijfsomschrijving van Gym Dordrecht

Locatie

  • Halmaheiraplein 26
  • 3312GH Dordrecht
  • Nederland

Contact

  • info@gymdordrecht.nl
  • 06-41159179
  • https://www.gymdordrecht.nl

Gym Dordrecht is in 2016 opgericht vanuit één personal training studio in Dubbeldam. Al snel volgde daar een uitbreiding en werden er buiten small group- en personal training ook groepslessen aangeboden. Om verder te groeien in onze visie zijn wij verhuist naar een nieuwe locatie centraal gelegen in Dordrecht.

De Gym met aandacht vóór jou, staat voor je klaar. Zeven dagen per week geven wij trainingen voor jong en oud. Onze groepslessen worden gegeven in samenwerking met Functional Movements. Gym Dordrecht FM heeft hierdoor een prachtig groot lesaanbod. Op deze locatie bieden wij niet alleen trainingen aan gericht op fysieke aspecten (sporten/voeding/herstel), maar ook trajecten die je mentaal fit houden. Wij zijn ervan overtuigd dat de balans tussen mentaal en fysiek fit zijn erg belangrijk is om lekker in je vel te zitten.

Ons team staat voor professie en persoonlijke aandacht. Elke trainer bij ons heeft een eigen expertise. Zo doet ieder waar zijn of haar kracht ligt, dansen, yoga, HIIT, BBB, krachttraining, cardio-, technisch-, kick-, ladies of kids boksen. Wij zorgen ervoor dat je je prettig voelt, je lol hebt, het gezellig is en je uiteraard hard kunt werken aan jouw doelen. Waar je ook vandaan komt, welk niveau je ook hebt, bij ons is alles mogelijk.