Bedrijfsprofiel

ITS, International Test Solutions B.V.

Bedrijfsomschrijving

De bedrijfsomschrijving van ITS, International Test Solutions B.V.

Locatie

  • Toermalijnring 320
  • 3316LC Dordrecht
  • Nederland

Contact

  • info@its-nl.com
  • 078 204 90 38
  • https://www.its-nl.com

ITS, International Test Solutions is een gevestigde naam binnen de inspectie wereld.

In augustus 2013 is ITS opgericht door een kleine groep zeer ervaren, hardwerkende en ambitieuze onderzoekers met een zeer brede marktkennis. We zijn een firma die verschillende kwaliteit waarborgende diensten verzorgd binnen de metaalbewerkingsbranche, onze 4 hoofddiensten hierin zijn:

– Niet-Destructief Onderzoek (NDO),
– Quality Control (QC),
– Structural Steel Assessments (SSA) en
– Research and Development (R&D).

Door ons brede aanbod aan kennis en hoge standaarden zijn wij de aangewezen partij voor al uw gewenste inspectie eisen.

Onze organisatie focust op kwaliteit & innovatie als het op inspecties aankomt. De inspectiebehoefte groeit enorm wereldwijd. Specialisten binnen ITS zijn, naast het reguliere werk, periodiek bezig de eventuele inspectiebehoeften passend te maken voor elk vraagstuk uit de markt waar tot op heden geen reproduceerbaar resultaat mee gegarandeerd kan worden. Hierin ligt de kracht van onze organisatie.

Door participatie van de multinational Control Union geven wij gehoor aan de vraag voor kwaliteitsinspecties wereldwijd. Wij zijn door deze samenwerking in staat onze diensten in meer dan 70 landen lokaal aan te bieden, dit heeft een gunstige uitwerking op zowel de logistieke als milieubelastende voetafdruk.

Onze klanten variëren van relatief kleine machinefabrieken tot grote multinationals, deze klanten zijn actief in een grote diversiteit van sectoren zoals olie & gas, scheepsbouw, constructie nieuwbouw, weg & waterbouw, gezondheidszorg, overheid, metaalindustrie, bouwnijverheid, windenergie, recreatie, etc.

Onze specialisten zijn de aangewezen partners voor het uitvoeren van kwaliteit waarborgende diensten, auditeren, haalbaarheidsonderzoeken, procesanalyses & optimalisatie, projectmanagement en opleiding/trainingen.