Bedrijfsprofiel

Joor Design

Bedrijfsomschrijving

De bedrijfsomschrijving van Joor Design

Locatie

  • Aletta Jacobs-erf 90
  • 3315EG Dordrecht
  • Nederland

Contact

  • info@joordesign.nl
  • 0614035760
  • https://www.joordesign.nl

Joor Design – Het plaatje dat past in het grotere verhaal

Als merk, organisatie of bedrijf wil je opvallen. Je wilt jouw verhaal zo goed mogelijk voor het voetlicht brengen. De vraag is: hoe maak je een grafische vertaalslag van jouw unieke verhaal? Bij Jorinde Grandia van Joor Design kun je terecht voor conceptontwikkeling en grafische vormgeving. Samen zorgen we ervoor dat jouw product of dienst volop in de schijnwerper komt te staan…

Conceptontwikkeling
Het kiezen van een creatief beeld dat past bij jouw product of dienst is een zorgvuldig proces. Aan de hand van een stappenplan komen we tot een creatief concept dat aansluit bij je boodschap, en dat tegelijkertijd uniek en onderscheidend is.

Grafische Vormgeving
Staat het concept als een huis? Dan is de vervolgstap dat concept te vertalen in aantrekkelijke grafische vormgeving. Denk aan middelen als: een folder, poster, visitekaartje, briefpapier, busreclame, maar ook een jaarverslag, magazine of advertentie. Dit alles geven we vorm binnen de kaders van een creatief concept of een (bestaande) huisstijl handleiding. Zo zorgen we ervoor dat jouw product of dienst zo optimaal mogelijk in beeld komt!

Aan de slag!
Word jij hier enthousiast van? Jorinde Grandia van Joor Design helpt jou graag met conceptontwikkeling en grafische vormgeving. Aarzel niet en neem contact op, ik sta voor je klaar!