Bedrijfsprofiel

Juwelier Avenue Sarisgang

Bedrijfsomschrijving

De bedrijfsomschrijving van Juwelier Avenue Sarisgang

Locatie

  • Sisarijs- of Sarisgang 2
  • 3311NE Dordrecht
  • Nederland

Contact

  • sarisgang@juwelieravenue.nl
  • https://www.juwelieravenue.nl

Wij zijn met twee winkels gevestigd in het centrum van de stad. Avenue Bagijnhof heeft een ruime keuze in horloges en sieraden. U vindt hier de meest actuele modemerken. Op de eerste verdieping is de Avenue trouwringenstudio gevestigd. In deze aparte ruimte kunt u in een leuke sfeer uw wensen kenbaar maken.

Avenue Sarisgang heeft veel te bieden op het gebied van horloges en sieraden. Hier vind u onze uitgebreide goud collectie. Daarnaast hebben wij de grootste Buddha To Buddha collectie van de regio.

Met beide winkels zijn we goed vertegenwoordigd in Dordrecht, samen een groot en divers assortiment horloges, sieraden en trouwringen in elke prijsklasse.

Naast het nieuwste en uitgebreide aanbod horloges en sieraden, kunt u ook voor uw reparaties terecht bij Juwelier Avenue. Wij repareren zelf in eigen atelier en maken daarbij gebruik van een goudsmid en horlogemaker.

Uw reparaties worden met de grootste zorg behandeld. Wist u dat u ook bij ons terecht kan voor service & onderhoud aan horlogemerken en klokken die wij niet verkopen? Geen probleem!

Uw sieraad laten ontwerpen? Ook dat kan bij Juwelier Avenue Dordrecht. Heeft u een mooi ontwerp of een sieraad waar as in verwerkt moet worden? Neem dan contact op met ons.