Bedrijfsprofiel

Mobilitics Services

Bedrijfsomschrijving

De bedrijfsomschrijving van Mobilitics Services

Locatie

  • Laan der Verenigde Naties 95
  • 3316AK Dordrecht
  • Nederland

Contact

  • binnendienst@mobilitics.nl
  • 088 - 374 97 49
  • https://www.mobilitics.nl

Mobilitics biedt verschillende type laadpalen aan waarmee wij voorzien in elke laadpaal behoefte. Of u nu thuis wilt laden, op het werk of op een openbare parkeerplaats, Mobilitics helpt u bij het plaatsen van laadpalen. Onze laadpalen kunt u kopen, huren of meeleasen met uw auto. Bovendien is de laadpaal altijd inclusief installatie, zodat u er zeker van bent dat uw laadpaal goed en veilig is geïnstalleerd.

Het laden van een elektrische of hybride auto is voor veel mensen een reden om niet te kiezen voor een elektrische of hybride auto. Wanneer er voldoende laadpalen in uw omgeving zijn dan wordt het een stuk aantrekkelijker om elektrisch te gaan rijden. U kunt uw elektrische auto dan makkelijk opladen wanneer u thuis bent of juist wanneer u aan het werk bent. Mobilitics is expert op het gebied van laadpalen en laadoplossingen en helpt u graag bij het plaatsen van laadpalen in uw omgeving!

Een laadpaal voor uw bedrijf stimuleert uw werknemers om elektrisch te gaan rijden. Dit is beter voor het milieu en hiermee bespaart u op de reiskosten van uw werknemers. Mobilitics biedt kwalitatieve laadpalen waardoor ze zeer geschikt zijn voor het laden op een wagenpark. Hier wordt vaak meer gevraagd van een laadpaal dan een laadpaal aan huis. Bovendien bieden wij ook onderhoudsabonnementen aan voor de laadpalen, zodat ze in topconditie blijven.

Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om het thuisverbruik te verrekenen met uw bedrijf. Ook ontvangt u een gratis laadpas voor uw werknemers zodat ze ook onderweg kunnen laden