Bedrijfsprofiel

Multi-Post Services B.V.

Bedrijfsomschrijving

De bedrijfsomschrijving van Multi-Post Services B.V.

Locatie

  • Pieter Zeemanweg 175
  • 3316GZ Dordrecht
  • Nederland

Contact

  • marketing@multipost.com
  • 078-6548222
  • https://www.multipost.com

Multi-Post biedt al ruim 35 jaar totaaloplossingen aan bedrijven, organisaties en overheidsinstellingen op het gebied van post- en mail activiteiten. Naast het leveren van postverwerkende apparatuur aan postkamers en printcentra, bieden we ook direct de mogelijkheid aan om alles (of een deel ) uit te besteden aan onze print & mail afdeling. Anno 2021 bieden wij met ons Hybride Mail Platform ook de beste oplossingen voor diegenen die hun correspondentie graag veilig digitaal willen versturen ( per e-mail of telefoon)

Daarnaast zijn wij sinds 1996 distributeur van Entrust Datacard plastickaart printers en zijn wij specialisten in plastickaart verwerking. Ook hier kunnen klanten kiezen tussen zelf doen (aanschaf plastickaart apparatuur) en uitbesteden (aan ons plastickaart centrum). Met Entrust hebben we ook hier de digitale oplossingen binnen onze “muren”. Voor vertrouwde digitale identiteiten moet je dus ook bij Multi-Post zijn.

Onze afdeling document solutions heeft een nieuw concept ontwikkeld waarmee je de printkosten blijvend kunt verlagen. Bij ons ben je derhalve altijd het goedkoopst uit, een A-merk Multifunctional tegen de laagste afdrukprijzen. Maak gebruik van onze flexibele servicecontracten, en betaal alleen voor het daadwerkelijke verbruik.