Bedrijfsprofiel

PF Security B.V.

Bedrijfsomschrijving

De bedrijfsomschrijving van PF Security B.V.

Locatie

  • Kerkeplaat 9
  • 3313LC Dordrecht
  • Nederland

Contact

  • info@pfsecurity.nl
  • 0787858393
  • https://www.pf-group.nl/

PF Security BV is een jonge en energieke beveiligingsorganisatie gevestigd in Dordrecht. Wij leveren niet alleen de diensten, maar denken ook proactief mee over de meest geschikte oplossing voor elke specifieke situatie.

Sinds 2015 zijn wij een betrouwbare partner in veiligheid voor bedrijven, overheden en particulieren in de Zuid-Holland-Zuid. Wij streven naar perfectie en gaan een stapje verder waar andere stoppen. Zo zorgen wij er samen voor dat ieder project een succes wordt en dat verwachtingen worden overtroffen. Onze medewerkers die al jarenlange ervaring in de beveiligingsbranche hebben, zijn dagelijks in de weer om op zorgvuldige wijze alle beveiligingsprojecten succesvol en naar onze klanten zijn wensen te realiseren.

De werknemers van PF Security BV beschikken over een ruime ervaring binnen het vakgebied. Daarnaast is er de kennis en kunde aanwezig op het gebied van diverse specialisaties binnen de beveiliging, waardoor onze werknemers breed en flexibel inzetbaar zijn. Vanzelfsprekend zijn onze mensen in het bezit van de benodigde diploma’s & certificeringen.

PF Security BV kenmerkt zich door haar stipte werkwijze, een professionele houding, duidelijkheid en korte lijnen. Door onze jarenlange ervaring en het ruime aanbod aan beveiligingsdiensten bieden wij een passende beveiligingsoplossing voor iedere klant.