Bedrijfsprofiel

Pullen Bouw B.V

Bedrijfsomschrijving

De bedrijfsomschrijving van Pullen Bouw B.V

Locatie

  • Wieldrechtseweg 34
  • 3316BG Dordrecht
  • Nederland

Contact

  • info@pullenbv.nl
  • https://www.pullenbv.nl

Aannemersbedrijf Pullen is een onderneming die al ruim 95 jaar garant staat voor uitstekend vakmanschap. Door al die jaren hebben wij onszelf bewezen in zowel de particuliere als zakelijke markt. Wij realiseren al uw wensen op het gebied van verbouw, renovatie, restauratie en bouwkundig onderhoud. Kortom, voor zowel kleine klussen als grote bouwprojecten kunt u bij ons terecht.

Aannemersbedrijf Pullen B.V. kent een lange historie. Sinds de oprichting in 1927 is Pullen B.V. een begrip in Dordrecht en de regio. Het familiebedrijf wordt sinds 2016 aangestuurd door Erik Pullen, toen hij als 4e generatie het stokje overnam van zijn vader Ruud Pullen. Sinds 2019 is ook Menno Mientjes toegetreden tot de directie. Het bedrijf heeft door de loop der jaren veel expertise ontwikkeld op het gebied van nieuwbouw, verbouw, renovatie, restauratie en bouwkundig onderhoud. Vakmanschap staat dan ook al ruim 95 jaar hoog in het vaandel. Ook zijn er in de loop der jaren zeer waardevolle samenwerkingen ontstaan met diverse regionale onderaannemers, waardoor wij in staat zijn uw project van A tot Z te verzorgen.

Wij zijn gevestigd aan de Wieldrechtseweg te Dordrecht (Dordtse Kil II). Naast ons ruime (zelf gerealiseerde) kantoor beschikken wij ook over een grote en goed uitgeruste werkplaats. Door deze werkplaats zijn wij in staat om voor onze opdrachtgevers (op korte termijn) gespecialiseerd maatwerk te vervaardigen. Dit varieert van ramen en kozijnen tot geprofileerde sierlijsten tot Houtskeletbouw-wanden.