Bedrijfsprofiel

van Sluijsdam Branding & PR / Marketing Bestie NL

Bedrijfsomschrijving

De bedrijfsomschrijving van van Sluijsdam Branding & PR / Marketing Bestie NL

Locatie

  • Hof 1A
  • 3311XG Dordrecht
  • Nederland

Contact

  • amber@vansluijsdam.com
  • 0614776180
  • https://www.vansluijsdam.com

Mijn naam is Amber van Sluijsdam.
Via mijn business help ik ondernemers met marketing en met het creëren van meer brand awareness, duurzame klantrelaties door middel van merkbeleving en branding.

Om preciezer te zijn, ik help MKB en Internationale bedrijven met branding, brand activation, PR en marketingstrategie- en management onder Van Sluijsdam Branding & PR. Dit kan als interim marketingmanager of -coördinator maar ook door middel van het Van Sluijsdam Marketingtraject.

Daarnaast help ik zzp’ers & ondernemers met hun marketing als marketing bestie. Ik ondersteun met o.a. contentplanning, in de media komen, branding, een PR- en marketingstrategie en meer! Dit doe ik door middel van sparringssessies, 1-op-1 marketingtrajecten, Personal Branding, workshops en als een marketing bestie in jouw bedrijf op retainer.

Dat is best veel, maar ik vind de diversiteit gewoon superleuk. Overal komt groeien met de juiste merkwaarden en mindset in terug én draait het om merken tot leven brengen. Think Global, act local ?

Lang verhaal kort, ben jij opzoek naar een marketeer die jou écht gaat helpen met marketing en het laten groeien van je business? Stuur dan snel een mail naar info@vansluijsdam.com!