Bedrijfsprofiel

Vlijtig-Iesje

Bedrijfsomschrijving

De bedrijfsomschrijving van Vlijtig-Iesje

Locatie

  • Kinkelenburg 233
  • 3328AL Dordrecht
  • Nederland

Contact

  • 233vlijtigiesje@gmail.com
  • https://etsy.com/nl/shop/vlijtigiesje

Handgemaakte producten voor in en om het huis, uniek en duurzaam. Ik maak zelf producten en neem daarnaast ook opdrachten aan.
Ben je op zoek naar een eye catcher voor op de vloer of aan de wand? Een tafelkleed, kussens of andere accessoires? Ik haak het voor je.
Zoek je een kraamcadeau of ander leuk speelgoed, knuffels? Ik maak er altijd iets geks van door een toevoeging van een pieper, een belletje of knisper geluidje.
Heb je een feest, bruiloft of verjaardag? Slingers maak ik uit verschillende stoffen of ik haak een vlaggenlijn voor je.
Alles is mogelijk, in overleg. Kleur en groottes kunnen naar wens worden aangepast.
Bij alle materialen zoek ik vooral naar restmateriaal wat een ander over heeft en zo hoeft er niets weggegooid te worden. Kan ik het niet tweedehands vinden dan zoek ik elders, maar let hierbij wel op juiste keurmerken zodat ik weet dat ik met goede kwaliteit werk.
Ik kan je ook helpen met opknappen van oude meubeltjes, ik geef alles graag een lik verf en tover weer een nieuw pronkstuk voor jou tevoorschijn, dus oma’s kastje mag weer zichtbaar in je huis staan.
Heb je een dierbaar iemand verloren en wil je hem of haar nog dichtbij houden? Met enkele kledingstukken maak ik er iets speciaals van, bijvoorbeeld een deken of plaid om onder te kruipen of een knuffel(beer) of kussen om neer te zetten.