Bedrijfsprofiel

Voor Startende Ondernemers (VSO)

Bedrijfsomschrijving

De bedrijfsomschrijving van Voor Startende Ondernemers (VSO)

Locatie

  • Kinkelenburg 60
  • 3328AG Dordrecht
  • Nederland

Contact

  • info@voorstartendeondernemers.nl
  • 06 10 747 245
  • https://www.voorstartendeondernemers.nl

Mijn naam is Dennis van Oord en in 2022 ben ik gestart met mijn eigen onderneming genaamd “Voor Startende Ondernemers (VSO)“. Ik ben altijd al creatief en ondernemend geweest en ook weet ik dat ik mezelf prettig voel in een rol waarbij ik mensen help of adviseer. Met deze kwaliteiten in het achterhoofd ben ik gaan bedenken waar ik energie van krijg en/of gelukkig van word en dat heeft geleid tot “Voor Startende Ondernemers“.

Ik heb mijn wortels in de dienstverlening liggen en door dit samen met mijn creativiteit te combineren werd het al snel duidelijk dat ik graag wil bijdragen aan het bereiken van andermans doelen. Ik heb de afgelopen jaren diverse coaching trajecten gevolgd en ik heb veel waardering voor mensen die een sprong in het diepe durven te nemen om hun dromen te realiseren.

Met “Voor Startende Ondernemers” wil ik deze ondernemers voorzien van een betaalbare website die echt de identiteit van de onderneming uitstraalt. Daarin zijn er diverse mogelijkheden waarbij ik de keuze bied om de website in eigen beheer te houden zodat je compleet onafhankelijk bent, of aan mij uitbesteed zodat je daar niet over na hoeft te denken. Startende ondernemers geven al meer dan genoeg geld uit aan o.a opleidingstrajecten, gereedschap, materiaal of fysieke locaties. Een betaalbare website (wat vaak ook je visite kaartje is) scheelt dan al een beetje op je kosten.