Bedrijfsprofiel

Waltmann & Co. Dordrecht Bedrijfshuisvesting B.V.

Bedrijfsomschrijving

De bedrijfsomschrijving van Waltmann & Co. Dordrecht Bedrijfshuisvesting B.V.

Locatie

  • Johan de Wittstraat 168
  • 3311KJ Dordrecht
  • Nederland

Contact

  • bedrijfshuisvesting@waltmann.com
  • 078-6141030
  • https://www.waltmann.com

Waltmann Bedrijfshuisvesting, een makelaarskantoor actief in bedrijfsonroerend goed in de gehele regio van de Drechtsteden. Het kantoor is gevestigd in het centrum van Dordrecht. Het aanbod bestaat uit bestaande bouw en gevarieerd in nieuwbouw bedrijfsruimte in de regio. We verkopen, verhuren, taxeren, begeleiden bij koop en huur en geven advies voor iedere ondernemer. Van klein tot groot gespecialiseerd in MKB.

Onze medewerkers zijn allen woonachtig in ons werkgebied. Dat geeft betrokkenheid en kennis van de markt. Waltmann Bedrijfshuisvesting heeft een brok aan ervaring en kennis opgebouwd. We weten de ingangen bij overheden. Kennen de ondernemers. En weten wat er in aanbod is. Mede door het veelzijdige aanbod van de portefeuille, die wekelijks wisselt is kennis aanwezig van elke vorm bedrijfsonroerend goed. Op deze wijze krijgt u de begeleiding, het advies en de rapportage waar u behoefte aan heeft en wat u van een bedrijfsmakelaar mag verwachten.

Onze dienstverlening is zeer persoonlijk gericht met persoonlijke service en betrokkenheid wat zich vertaald in het leveren van de kwaliteit.

Heeft u vragen over uw bedrijfshuisvesting, voor verkoop, verhuur, aankoop of taxatie? We zijn u graag van dienst.