16 feb DOV event | Van Lock down naar Open Up!

Geplaatst op 4 februari 2022

Digitaal event DOV “Van Lock down naar Open up!”

· Dordt Onderneemt (gemeente Dordrecht)
· Dordrechtse Ondernemers Vereniging (DOV)
· Promotie Ondernemers Binnenstad Dordrecht (POBD)

nodigen jou als Dordtse ondernemer graag uit voor ons online-event op 16 februari. Dit om je te bedanken voor het ondernemen in Dordrecht en samen vooruit te kijken naar de toekomst. “Inloop” is al vanaf 19.45 uur, we starten om 20.00 uur.

· ‘Open up’ in samenwerking voor en door ondernemers

We willen iedereen weer graag de gelegenheid geven in verbinding met elkaar te komen tijdens deze avond aan de hand van thema’s, stellingen en open discussie. Samen kom je verder! Jeroen Put en Arien van Pelt nemen, als Dordtse interactieve voorzitters van DOV en POBD, ons mee in de dialoog.

· ‘Open up’ in het openstellen van de netwerken en gemeente naar ondernemers

We nodigen je uit om al je vragen of opmerkingen over het ondernemen in Dordrecht bij ons kenbaar te maken. Wil je meer weten over bepaalde ontwikkelingen in de stad of bepaalde thema’s? Waar dienen we als gemeente of ondernemersverenigingen aandacht aan te besteden? We horen het graag en gaan hier mee aan de slag. Dit kan middels een ingestuurde opmerking bij de aanmelding, een e-mail of live tijdens de uitzending in de chat. Daag ons uit en wie weet kom je in onze livestream!

Burgemeester Wouter Kolff en wethouder Maarten Burggraaf zijn er ook om jouw ondernemersvragen te beantwoorden.

· ‘Open up’ in het openen van goede wijn!

Het nieuwe jaar is al even onderweg, maar waarom niet alsnog proosten op een mooi en ondernemend 2022. Antoin Peeters zal ons meenemen in de wereld van de goede wijnen. Als Dordtse ondernemer en anchorman van het RTL-journaal weet hij ons te boeien en binden in de wereld van(Klare)wijn.

Praktische Informatie;
· Datum: 16 februari 2022
· Tijd: 20.00-21.30, vanaf 19.45 uur “inloop”
· Locatie: Online

Klaar voor dit event? Meld je dan gratis aan via www.dov.nl/event. Let wel: hoewel digitaal, er is niet onbeperkt plaats, dus wie het eerst komt, die het eerst maalt.