18e KVK Innovatie Top 100

Geplaatst op 2 mei 2023

Heb jij met je midden- en kleinbedrijf een innovatief product of dienst met succes op de markt gebracht? Wil jij meer publiciteit en bekendheid met deze innovatie? Schrijf je dan in voor de 18e editie van de Innovatie Top 100 van KVK en vergroot jouw netwerk!

De KVK Innovatie Top 100 laat zien waar we in Nederland goed in zijn: innoveren. Ondernemers uit het Nederlandse midden- en kleinbedrijf strijden elk jaar voor een plaats in de Top 100. De innovaties worden beoordeeld op originaliteit, impact voor de samenleving en verkrijgbaarheid.

Dit is een unieke gelegenheid om de zichtbaarheid van jouw innovatie en bedrijf te vergroten. Daarnaast geeft deelname je ook toegang tot vele nieuwe netwerken.

Wie kan zich inschrijven?
Alle Nederlandse innovatie ondernemers uit het midden- of kleinbedrijf en stichtingen met de volgende kenmerken.

  • De onderneming of stichting heeft een innovatief product of dienst ontwikkeld dat al met succes op de markt is gebracht en omzet heeft gerealiseerd.
  • De onderneming of stichting staat ingeschreven bij de KVK.

Je kan niet meedoen met een innovatie waar je al eerder mee hebt ingeschreven. Een nieuwe innovatie is uiteraard wel welkom.

Hoe werkt de inschrijving?
Je meldt je aan via het inschrijfformulier. Wil je de vragen eerst goed doornemen voordat je de aanmelding voltooit? Download dan hier het PDF. De antwoorden die jij geeft op deze vragen worden door de jury gebruikt voor de beoordeling van jouw innovatie. Vul deze daarom zo zorgvuldig en uitgebreid mogelijk in. De jury beoordeelt elke innovatie op 3 criteria: originaliteit, impact en bewijs in de markt.

Na inschrijving
Expertpanels voor de verschillende sectoren beoordelen de ingeschreven innovaties. Vervolgens wordt door een landelijke jury de uiteindelijke Top 100 vastgesteld. Op 27 oktober 2023 wordt door KVK en in landelijke media gepresenteerd welke 100 bedrijven genomineerd zijn. Op 30 november wordt tijdens een live innovatie event bekend wie welke positie in de lijst heeft veroverd, en wie zich een jaar lang het meest innovatieve bedrijf mag noemen.

Schrijf je nog tot 3 juli 2023 in!

Lees voor meer informatie verder via de website van de KVK.