2021 Een jaar vol jubilerende ondernemers

Geplaatst op 22 november 2021

Dordt onderneemt staat voor ondersteuning bieden aan ondernemers. Maar we zijn er zeker ook om successen te vieren! Elk jaar staan de jubilerende ondernemers daarom hoog in het vaandel voor ons team. Accountmanager Denise Koppelaars heeft alle jubilerende ondernemers benaderd en een plan samengesteld om het feestje samen met Gemeente Dordrecht te vieren!

Dit jaar telde de gemeente maar liefst 256 jubilerende ondernemers. Maar wie zijn deze ondernemers? Hoe hebben ze deze mijlpaal weten te behalen? En waarom kiezen zij voor vestigen in Dordrecht? Tijdens de persoonlijke bezoeken hebben de accountmanagers Corine Meijerink Bert ten Veen Marijn Wegman Boukje van de Ven Reineke de Vries Denise Koppelaars alle verschillende verhalen opgehaald. En wat blijkt? Deze ondernemers hebben heel veel met elkaar gemeen!

Ze delen de liefde voor het vak dat ze uitoefenen. De wendbaarheid die vereist is bij de verschillende fases die een onderneming kan doormaken. Onuitputtelijk veel doorzettingsvermogen. De onvermijdelijke tegenslagen maar vooral ook de vele successen. Kortom; Ze delen de liefde voor het ondernemerschap.

Een bedrijf 25-, 40-, 50-, 60-, 75-, 100- of zelfs 120(!) jaar in stand houden is een hele prestatie. Gemeente Dordrecht en Dordt Onderneemt zijn enorm trots op deze ondernemers. Bedankt voor het vestigen in Dordrecht en op naar het volgende jubileum!