25-jarig jubileum T.Nijhoff Schildersbedrijf

Geplaatst op 30 juni 2022

Op 1 maart 2022 vierde Nijhoff schildersbedrijf zijn 25-jarig bestaan! 25 jaar schilderwerk. Regulier én specialistisch. 25 jaar groei & ontwikkeling. Want stilstaan bestaat niet. En al 25 jaar zijn zij trots dat zij met hun vakwerk een bijdrage kunnen leveren aan de oudste stad van Holland. Het gaat om zoveel meer dan alleen ‘schilderwerk’.

Want sta je er wel eens bij stil dat achter iedere gevel in Dordrecht een verhaal zit? De specialisten van T. Nijhoff schildersbedrijf gaan vol passie op zoek naar deze verhalen. Nijhoff heeft voor iedere discipline de juiste specialisten in dienst. Binnen- of buitenschilderwerk, restauratie van monumentale panden, de mooiste muurschilderingen, hout- en marmerimitatie, decoratieve werkzaamheden of behangen.

Eigenaar Tommie Nijhoff is blij met zijn team, de opdrachtgevers en de relaties die hij heeft opgebouwd. ‘We doen het samen. Men doet wel eens minachtend over het schildersvak. Maar voor hetgeen wij met elkaar doen, moet je echt wel iets in je mars hebben.’ Op naar de volgende 25 jaar!

Kom alles te weten over T. Nijhoff Schildersbedrijf