3e Dordtse Ondernemers Boost video live

Geplaatst op 3 februari 2022

“Alleen ga je misschien sneller, maar samen kom je verder”. Deze uitspraak komt van Henri van de Ree van accountantskantoor Visser & Visser. Hij vertelt in dit derde videoverhaal van de Dordtse Ondernemers Boost over lokaal inkopen en de kracht van samenwerken. En dat alles in het mooie decor van de Dordtse binnenstad.

Wil je een nieuwe samenwerking aangaan met een andere Dordtse ondernemer of heb je een mooi Dordts initiatief, maak dan zeker gebruik van zijn aanbod om kosteloos met hem te sparren over de financiële aspecten van jouw plan. En misschien komt hij dan wel langs met deze unieke Volkswagenbus T1 Red Velvet.

Bekijk hier de video

Ben je geïnteresseerd en wil je alle videoverhalen van bekijken, dat kan via dordtseondernemersboost.nl

P.S.  Wist je dat je via WeDo, een opdracht, vacature of vraag kunt uitzetten onder Dordtse ondernemers? Er staan al een heel aantal op. Heb jij ook een opdracht, wil je samenwerken met andere ondernemers, plaats dan nu je opdracht op WeDo Business. Enige voorwaarde is dat dat je Dordtse ondernemer bent. Heb jij nog niet jouw bedrijf geclaimd, doe dit dan nu meteen en je kunt daarna meteen je opdracht uitzetten.