4e Dordtse Ondernemervideo live

Geplaatst op 4 maart 2022

Koninklijke van Twist is een van de oudste familiebedrijven van Dordrecht. Inmiddels staat alweer de zesde generatie aan het roer.  In dit videoverhaal van de Dordtse Ondernemers Boost, vertelt directeur Norbert van Twist over zijn bedrijf en de reden waarom ze meedoen aan dit initiatief.

Ondanks het feit dat ze een landelijk opererende organisatie zijn, hechten ze veel waarde aan lokale samenwerkingen. Als innovatief totaal specialist van noodstroomvoorzieningen werken ze al intensief samen met Reehorst Dordrecht, Korpershoek en Van der Wees.

Ze zijn ook maatschappelijk betrokken en ondersteunen verschillende lokale goede doelen, zoals @highfivefoundation en @bigriversfestival.  Koninklijke van Twist groeit gestaagd, breidt uit met een nieuw pand en lanceert binnenkort een zelf ontwikkelde duurzame zero emissie waterstofgenerator.

Norbert gaat graag nieuwe samenwerkingen aan met Dordtse ondernemers en nodigt hen daarom van harte uit om contact te leggen.

Bekijk hier de vierde video en wil je de andere verhalen nog een keer bekijken? Surf dan naar dordtseondernemersboost.nl

#dordtseondernemers #dordtseondernemersboost #dordrecht #wedo #supportyourlocals #familiebedrijf #duurzaam #localbusiness #samenwerken