5x flexwerkplekken in Dordrecht

Geplaatst op 10 januari 2023

Zit jij vast op kantoor of werk je juist veel thuis? Probeer dan eens een flexwerkplek. Naast dat het leuk is om eens wat anders te doen brengt een flexwerkplek veel voordelen. Wij zetten de voordelen en verschillende flexwerkplekken in Dordrecht voor je op een rij.

Minder afleiding
Als je veel thuiswerkt is er een kans dat je af en toe afgeleid wordt. Je huisdier heeft aandacht nodig, je ziet ineens kleine huishoudelijke taken die nog niet gedaan zijn, de deurbel gaat of je hebt de neiging om een uitgebreide lunch te bereiden. Afleidingen liggen altijd op de loer. Dit kun je verminderen door een werkplek buiten de deur op te zoeken. Neem de hoognodige werkspullen mee, zet je koptelefoon op en je zit perfect.

Je gewoontes doorbreken
Door elke dag op dezelfde plek te werken beginnen dagen heel erg op elkaar te lijken. Je dag start en eindigt op dezelfde manier. Een flexwerkplek helpt gewoontes te doorbreken. Ga een paar dagen per week buiten de deur werken. Zorg dat je meerdere flexwerkplekken ontdekt om ook hierin te variëren.

Voordeliger dan een vaste werkplek
Als je een werkplek wil huren voor jezelf, dan moet je maandelijks een vast bedrag betalen. Kies je ervoor om op een flexplek zoals een restaurantje of bibliotheek te gaan werken, dan is dit op consumpties na volledig gratis.

Meer contact, meer netwerken
Netwerken wordt steeds belangrijker en nuttiger. Een voordeel van werken op een flexwerkplek is dat je meer contact hebt met andere mensen, je bouwt daadwerkelijk een breder netwerk op.

5x flexwerkplekken in Dordrecht
Ook in Dordrecht zijn er mogelijkheden om eens buiten de deur te gaan werken en variatie te creëren.

 1. De Ruimte Dordrecht
  In hartje Dordrecht vind je de speelse en professionele coworkingplek De Ruimte. Een monumentaal pand met 6 vaste werkplekken en 4 flexwerkplekken. Speciaal voor creatieve Dordtse ondernemers met volop ambitie en zin om te ontwikkelen.
 2. DOC
  DOC is gevestigd op het Leerpark in Dordrecht. Een betaalbare werkplek in een lerende community met vaste werkplekken, flexplekken en vergaderzalen. Een plek waar leren, ondernemen, werken, wonen, sporten en ontspannen samenkomt. Een duurzame en mensgerichte omgeving die zich richt op samenwerken en netwerken.
 3. Potato Dordrecht
  De plek waar je moet zijn voor je workshop, vergadering of flexwerkplek. Deze fijne locatie zit gevestigd op de Aardappelmarkt in Dordrecht. Wat je wensen of dagindelingen ook zijn, jouw ideale dag wordt geregeld.
 4. Codordt
  Ervaar een keer per maand gratis de voordelen van coworking in Dordrecht als alternatief voor alleen thuiswerken, in een druk café vergaderen of naar je werk reizen. Codordt is een werkplek (een keer per maand gratis) met een gemeenschap die elkaar steunt en kennis deelt.
 5. Virtual office Dordrecht
  Flexibiliteit als uitgangspunt. Samenwerken, ondernemen, vergaderen, coachen of trainen, maar dan wel laagdrempelig in een gezellige sfeer. Bij Virtual office Dordrecht staan ze klaar voor een goede service, zodat jij het gevoel hebt dat je thuis of op kantoor werkt.

Probeer het als (zelfstandige) ondernemer uit en breng variatie in je werk!