6e Dordtse Ondernemervideo live

Geplaatst op 24 maart 2022

Vorige maand stond Hans De Boer, Algemeen Directeur van AA Lease, voor de camera voor de opname van de Dordtse Ondernemers Boost.

Zijn succesvolle Dordtse onderneming die mobiliteitsoplossingen biedt, bestaat al weer ruim 53 jaar. Ze groeien zo hard dat ze binnenkort moeten uitwijken naar een nieuw nog te bouwen pand.

Natuurlijk is Hans trots op de behaalde resultaten, maar liever spreekt hij over de samenwerkingen met lokale organisaties en dan met name maatschappelijke en culturele organisaties en sportverenigingen.

Zo zijn ze al jaren actief als sponsor van FC Dordrecht en partner van het Dordrechts Museum en Voedselbank Dordrecht. Maar juist ook kleine amateurverenigingen en culturele en maatschappelijk instellingen kunnen op hun steun rekenen.

Hij vindt het als Dordtse ondernemer niet meer dan logisch dat hij met zijn bedrijf een bijdrage levert om de leefbaarheid van de stad te verbeteren.

In zijn video roept hij ondernemers dan ook op om niet alleen lokaal in te kopen en samen te werken, maar ook lokale goede doelen te ondersteunen. Zo maken we samen de Gemeente Dordrecht een stukje mooier.

Bekijk hier het videoverhaal van AA Lease hier. Benieuwd naar alle andere video verhalen? Kijk dan op: dordtseondernemersboost.nl

#wedo #dordecht #localbusiness #supportyourlocals #mvo #videoverhalen #videoproductie #contentcreatie #dordtonderneemt #mobiliteit