Aftermovie MKB Dag Dordrecht

Geplaatst op 6 december 2022

Op vrijdag 18 november, de Dag van de Ondernemer, kwamen maar liefst 150 Dordtse ondernemers naar de MKB Dag Dordrecht 2022 in het Postillion Hotel Dordrecht.

De gehele dag stond in het teken van vooruitkijken. In de huidige tijden is dit een grote uitdaging. Naast het moeizaam vinden van voldoende en geschikt personeel komen financiële uitdagingen, digitalisering en maatschappelijke vraagstukken ook steeds meer in beeld. Deze onderwerpen zijn voor de ondernemers aan bod gekomen op de MKB Dag in verschillende workshops.

De deelnemers konden kiezen uit vier verschillende onderwerpen en uiteindelijk aan twee workshops deelnemen. De inspirerende workshops werden gegeven door de verschillende partners en organisaties: Capital V, De Koning Advocaten, Rabobank en Stichting Maatschappelijk Betrokken Ondernemen Dordrecht.

De hoofdspreker dit jaar was autocoureur én ondernemer Robert Doornbos. Hij stelt zich altijd in op vooruitkijken naar de volgende stap. Presteren op het juiste moment, inspelen op onverwachte situaties en het nemen van risico’s is waar het volgens hem allemaal om draait. Hij gaf de ondernemers een uniek kijkje in het leven van de Formule 1.

De afsluitende netwerkborrel maakte een mooie afsluiting voor deze speciale dag voor alle Dordtse ondernemers. Ben je benieuwd naar hoe de dag was? Kijk dan hier naar de aftermovie van de MKB Dag Dordrecht 2022 (gemaakt door videoproductiebedrijf Beeldspraak). Benieuwd naar de foto’s? Kijk dan op de website.

Last but not least. Save the date voor de MKB Dag Dordrecht van volgend jaar: 17 november 2023. Tot volgend jaar!

Afbeelding: DK Photography