Albert Schweitzer bedrijvenloop

Geplaatst op 1 september 2022

De DrechtStadLoop kon twee achtereenvolgende jaren niet plaatsvinden wegens corona. Dit jaar, op zondag 6 november 2022, hopen ze dat gemis te compenseren met een prachtige nieuwe editie in en rondom Dordrecht.

Dit jaar komt de opbrengst via het Vriendenfonds ten goede aan de post-COVID-zorg in het Albert Schweitzer ziekenhuis. Van het geld wordt specialistische meetapparatuur aangeschaft om patiënten die lang kampen met de naweeën van corona, beter te kunnen helpen. De gegevens die hierbij worden verzameld, komen terecht bij landelijk onderzoek naar de bestrijding van long-COVID.

Sportieve mensen helpen dus actief degenen die (hopelijk tijdelijk) conditie en energie tekortkomen. Ze hebben jou – als onderneming in de Drechtsteden – hierbij nodig. Graag nodigen ze enthousiaste renners binnen jouw organisatie uit om een bedrijfsteam te vormen, of op individuele basis mee te doen. Heb je geen, of niet genoeg, hardlopers in de gelederen? Dan kan je een team sponsoren zodat andere lopers onder jouw naam deelnemen en je toch zichtbaarheid geven bij de duizenden toeschouwers.

Heb je belangstelling? Stuur dan een kort mailtje naar info@drechtstadloop.nl en ze bellen je op om de mogelijkheden te bespreken.

Uiteraard kan je op de website www.drechtstadloop.nl ook al veel informatie vinden over de loop, de afstanden en de mogelijkheden tot sponsoring.