Tips voor ondernemers en de Coronaregels

Geplaatst op 8 juli 2021

Om als ondernemer soms nog ‘de bomen door het bos te zien’ tussen alle corona regelingen is een flinke uitdaging. Veel ondernemers moet helaas een deel van de steunmaatregelen terug gaan betalen. Gemeente Dordrecht helpt in samenwerking met de Dordrechtse Ondernemers Vereniging (DOV)  ondernemers om goed na te gaan hoe zij er nu voor staan en ervoor te zorgen dat zij niet in het nauw komen door de terugbetaling. Dit is onderdeel van de voucherregeling.

Waarom? 
Voor veel ondernemers is het lastig om te beoordelen of ze in aanmerking komen voor de steunmaatregelen van het Rijk, zonder het risico te lopen dat ze achteraf de bijdrage weer terug moeten betalen. Daarom biedt de gemeente Dordrecht in samenwerking met DOV en de Dordtse adviesbureaus Ten Raede Groep, FlanQ accountants & adviseurs, Visser & Visser en den Haring ondersteuning.

Voor wie?
De regeling is bedoeld voor MKB-bedrijven gevestigd in Dordrecht met twee of meer werkzame personen (meewerkende eigenaren c.q. firmanten meegerekend). Om voor de voucher in aanmerking te komen lees de voorwaarden op onderstaande site.

Wat houdt het in? 
Ondernemers kunnen een Quick Scan en een adviesrapport krijgen. De Quick Scan biedt een snel inzicht in welke ondersteuningsmaatregelen al zijn aangevraagd en welke aanvullende mogelijkheden er nog zijn of wat het eventuele terugbetalen betekent en kan worden opgevangen. Het adviesrapport geeft een meer verdiepend financieel advies. Waar? Benieuwd naar meer informatie? Of gelijk aanmelden?  lnkd.in/gmF5UJg.

Meer weten of wil je persoonlijk contact, dan staat Dordt Onderneemt voor je klaar. Contact Dordt Onderneemt