Ben je een startende ondernemer? Kom op 14 juni naar de KVK startersavond

Geplaatst op 20 april 2022

De ideale informatieavond voor startende ondernemers!
Heb je plannen om een eigen bedrijf te starten of ben je al gestart? Dan sta je voor een leuke maar spannende uitdaging, waarbij je veel zaken moet voorbereiden en regelen. Met welke regels krijg je te maken? Welke mensen en partijen kunnen je helpen bij de start? Welke belastingvoordelen zitten er aan het ondernemerschap? Hoe kom je aan financiering? Zomaar wat vragen.

Herken je deze vragen? Kom dan naar de Startersavond van het OnderNemerSplein Rotterdam op dinsdag 14 juni a.s. om 19.30 uur (inloop vanaf 19.00 uur) in Cultureel Centrum Cascade, Hoge Kade 50 in Hendrik-Ido-Ambacht. Deskundigen bieden een avond vol informatie, inspiratie en netwerken voor (aspirant-) ondernemers.

Tijdens deze avond is er ook een informatiemarkt met de partners van het OnderNemerSplein Rotterdam, zoals de samenwerkende gemeenten in de Drechtsteden, Belastingdienst, UWV, Regionaal Bureau Zelfstandigen, Stichting Ondernemersklankbord, Qredits, Benelux Bureau voor de Intellectuele Eigendom en KVK. Zij staan voor je klaar om je vragen te beantwoorden en informatie te geven.

Kortom: een inspirerende avond met veel waardevolle informatie en nuttige tips. Deelname is gratis, maar je moet je wel aanmelden in verband met een beperkt aantal plaatsen. Meld je direct gratis aan.