Beursvloer Dordrecht 2023

Geplaatst op 10 augustus 2023

Op 20 november 2023 is het weer zover, dan staat de 5de Beursvloer Dordrecht op de agenda. Dit is het evenement voor bedrijven uit Dordrecht, die iets samen willen betekenen voor de samenleving, werknemersvrijwilligerswerk zoeken of invulling zoeken voor hun SROI-verplichting, gekoppeld aan maatschappelijke organisaties uit Dordrecht met een hulpvraag.

Wat is het?
Jaarlijks keert de Beursvloer terug als evenement waarbij lokale bedrijven en maatschappelijke organisaties samenkomen om matches te sluiten. Er wordt gehandeld met ‘gesloten beurs’, aan de ruilhandel komt dus geen geld van pas. Bedrijven zetten beschikbare middelen, expertise, menskracht, faciliteiten en netwerken in om een maatschappelijke organisatie te ondersteunen in hun hulpvraag. Is de match een succes? Dan biedt de maatschappelijke organisatie een zinvolle en leuke tegenprestatie.

Voor wie?
Ongeveer 60 bedrijven en 60 maatschappelijke organisaties gaan letterlijk met elkaar ‘de vloer op’. Maatschappelijke organisaties met concrete vragen en bedrijven met aanbod. Wordt dit een match? Dan wordt de matchovereenkomst, met vermelding van de deal en tegenprestatie, ingevuld en ter plaatse bekrachtigd door een notaris. Tijdens het onderlinge contact met elkaar, ontstaat nog veel meer uitwisseling dan vooraf was bedacht of gevraagd. Er valt dus echt winst te behalen op de Beursvloer, voor alle deelnemers!

Op 20 november 2023 ben je welkom van 19:00 tot 21:00, in de showroom Ames Audi Centrum Dordrecht. Meld je hier aan.